Rembrandtzaal

De Rembrandtzaal,

 

De zaal is voor verschillende doeleinden te gebruiken, van 30 tot 100 personen. Of het nou gaat om een verjaardag, afstudeerborrel, bruiloft, promotiediner, vriendengroep, een sportwedstrijd kijken etc, alles is mogelijk. Sinds 2017 zijn we ook een officiƫle trouwlocatie!

Ze is voorzien van moderne techniek in een klassiek jasje. Er hangen schermen voor presentaties, u kunt uw laptop aansluiten op ons systeem, muziek over de boxen, in overleg komen we er altijd uit.

Zaalhuur?? Daar doen we niet aan, we hebben wel een kleine omzetgarantie.

GeĆÆnteresseerd? Neem dan contact met ons op zodat we een passende vrijblijvende offerte voor u kunnen maken. U kunt natuurlijk ook altijd even langslopen en een kijkje nemen, we zijn elke dag geopend.

 

www.zaalverhuur-info.nl

 

 

Afstudeerborrel

Ga je binnenkort afstuderen en zoek je nog een passende ruimte voor je feest? We gebruiken onze Rembrandtzaal voor gezelschappen vanaf 30 tot 100 personen. Er is geen zaalhuur, wel een kleine garantieomzet. We kunnen allerlei hapjes serveren, van bitterballen, blokjes kaas en schijfjes worst tot oesters met sjalotjes en balsamico. In overleg is alles mogelijk.

€ Geen zaalhuur

Lezing

Zoekt u nog een geschikte ruimte voor een lezing? Onze Rembrandtzaal is van alle gemakken voorzien, 2 schermen voor presentaties, microfoon, Flip-over, de mogelijkheid voor lunch en/of diner, in overleg is alles mogelijk. Onze Rembrandtzaal in 'bioscoop opstelling' biedt ruimte voor maximaal 50 comfortabele leren stoelen.

€ We maken graag een passende offerte